Regulament Concurs

Regulamentul Concursului Naţional 

Allegro Pro Ingenio

Ediţia a VIII-a 24 martie 2018 - București

 

1. SECŢIUNEA PIAN

Programul va conţine 2 piese la alegerea participantului (inclusiv parte de sonată), interpretate din memorie; nu se admit reducţiile (orchestraţii, piese simplificate, etc). Ordinea interpretării pieselor din repertoriu este la libera alegere a participanţilor. Programul menţionat în fişa de înscriere nu poate fi modificat ulterior.

Pentru o mai bună evaluare, copiii vor fi repartizaţi în mai multe grupe, în funcţie de clasa şi anul de studiu al pianului.

Concursul se va desfăşura în Sala de festivităţi a Şcolii Gimnaziale Pro Ingenio (etaj 3). Ordinea prezentării în concurs este cea alfabetică, în cadrul fiecărei grupe; aceasta va fi afişată pe site-ul şcolii în timp util.

Termenul limită pentru înscrierea la concurs a fost prelungit până la data de 15 martie 2018.

Acte necesare înscrierii:

· formularul de înscriere tip – completat online cu toate datele cerute;

· taxa de participare:  80 lei, achitabilă la organizator (secretariatul Şcolii Gimnaziale Pro Ingenio) sau prin transfer bancar

SCOALA GIMNAZIALA  PRO  INGENIO C.I.F.: 36800969

Sediu: Str. Primaverii, nr. 14, Oras Bragadiru Jud. Ilfov

Cont: RO 39BTRL 0460 1205 C57141XX

Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A. SUC. MILITARI, AG. RAHOVA

cu menţiunea taxa pian *numele concurentului* şi să ne trimiteţi ulterior ordinul de plată scanat pe adresa de mail allegro@proingenio.ro

În caz de neprezentare la concurs taxa nu se restituie.

Modalități de înscriere :

  • prin internet (completarea formularului online)
  • direct la organizator (la secretariatul şcolii)

Se vor acorda următoarele distincţii: Premii I, II, III, Mențiuni şi Premii speciale (acordate de juriu). Acestea vor fi înmânate personal participanţilor, în cadrul festivităţilor de premiere programate în aceeaşi zi, la sfârşitul fiecărei serii de concurenţi.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la:

 

2. SECŢIUNEA CREAŢIE PLASTICĂ

Secţiunea de creaţie plastică, cu tema „Note de Primăvară”, are următoarele condiţii de participare:

  • compoziţiile plastice (lucrările) pot fi realizate în tempera, acuarele sau tehnica mixtă (tempera, acuarele, grafit şi creioane colorate) pe format A4 / hârtie pentru pictură în tempera/acuarelă (minim 180 gr/mp)
  • pe faţă (colţ dreapta/jos) vor avea o etichetă cu numele elevului, şcoala, numele cadrului didactic îndrumător.

Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu cel mult două lucrări.

Lucrările, plicul autoadresat (adresa şcolii de care aparţine) şi timbrat vor fi expediate pe adresa: Şcoala Gimnazială Pro Ingenio, Bragadiru, Jud. Ilfov, Str. Primăverii nr. 14 până la data de 12 martie (cu menţiunea pe plic „Concursul Naţional Allegro Pro Ingenio – Secţiunea Creaţie Plastică).

Se vor acorda următoarele distincţii: Premii I, II, III, şi Premii speciale, acordate de către profesorul de specialitate al Şcolii Gimnaziale Pro Ingenio, în cadrul fiecărei grupe de vârstă (0-I-II, III-IV, V-VI, VII-VIII), urmând ca diplomele să fie trimise prin poştă ulterior.

Fără taxă de participare.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la: