Regulament Sectiunea Pian

Regulamentul Concursului Naţional 

de interpretare pianistică

Allegro Pro Ingenio

București – Ediţia a VII-a 8 aprilie 2017

SECŢIUNEA PIAN

Programul va conţine 2 piese la alegerea participantului (inclusiv parte de sonată), interpretate din memorie; nu se admit reducţiile (orchestraţii, piese simplificate, etc). Ordinea interpretării pieselor din repertoriu este la libera alegere a participanţilor. Programul menţionat în fişa de înscriere nu poate fi modificat ulterior.

Pentru o mai bună evaluare, copiii vor fi repartizaţi în mai multe grupe, în funcţie de clasa şi anul de studiu al pianului.

Concursul se va desfăşura în Sala de festivităţi a Şcolii Pro Ingenio (etaj 3). Ordinea prezentării în concurs este cea alfabetică, în cadrul fiecărei grupe; aceasta va fi afişată pe site-ul şcolii în timp util.

Termenul limită pentru înscrierea la concurs este data de 26 martie 2017.

Acte necesare înscrierii:

· formularul de înscriere tip – completat online cu toate datele cerute;

· taxa de participare:  75 lei, achitabilă la organizator (secretariatul Şcolii Pro Ingenio).

În caz de neprezentare la concurs taxa nu se restituie.

Modalități de înscriere :

  • prin internet (completarea formularului online)
  • direct la organizator (la secretariatul şcolii)
  • pentru achitarea taxei prin transfer bancar vă rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa allegro@proingenio.ro şi veţi primi detaliile necesare.

Se vor acorda următoarele distincţii: Premii I, II, III, Mentiuni şi Premii speciale (acordate de juriu). Acestea vor fi înmânate personal participanţilor, în cadrul festivităţilor de premiere programate în aceeaşi zi, la sfârşitul fiecărei serii de concurenţi.

  • Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta la: