Regulament concurs

Regulamentul Concursului „Allegro Pro Ingenio”

Revine în 2022

Dragi prieteni,

Din pacate nici în acest an nu ne putem întâlni pentru a desfășura concursul „Allegro Pro Ingenio”, motiv pentru care ne vedem nevoiți să amânăm concursul pentru anul 2022 când o să fim și mai pregătiți și mai dornici de competiție. Ne dorim ca acest concurs să îl realizăm fizic și nu online, deoarece fiecare notă cântată are o însemnătate aparte pe care noi dorim să o apreciem la adevărata valoare.

____________________________________________________________________________

1. SECŢIUNEA PIAN

Programul va conţine 2 piese la alegerea participantului (inclusiv parte de sonată), interpretate din memorie; nu se admit reducţiile (orchestraţii, piese simplificate, etc). Ordinea interpretării pieselor din repertoriu este la libera alegere a participanţilor. Programul menţionat în fişa de înscriere nu poate fi modificat ulterior. Pentru o mai bună evaluare, copiii vor fi repartizaţi în mai multe grupe, în funcţie de clasa şi anul de studiu al pianului.

Concursul se va desfăşura în mediul online, pe platforma Zoom. Datele de logare vor fi trimise în mod individual prin intermediul e-mail-ului. Ordinea prezentării în concurs este cea alfabetică, în cadrul fiecărei grupe; aceasta va fi afişată pe site-ul şcolii în timp util.

Termenul limită pentru înscrierea la concurs este data de 27 mai 2020.

Îi rugăm pe cei care s-au înscris deja și doresc modificarea repetoriului, să ne comunice noile alegeri la adresa de mail allegro@proingenio.ro.

Acte necesare înscrierii:

· formularul de înscriere tip – completat online cu toate datele cerute;

· taxa de participare: 100 lei, achitabilă prin transfer bancar:

SCOALA GIMNAZIALA PRO INGENIO

C.I.F.: 36800969

Sediu: Str. Primaverii, nr. 14, Oras Bragadiru Jud. Ilfov

Cont: RO 39BTRL 0460 1205 C57141XX

Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A.

SUC. MILITARI, AG. RAHOVA

cu menţiunea taxă pian *numele concurentului* şi să ne trimiteţi ulterior ordinul de plată scanat pe adresa de mail allegro@proingenio.ro

În caz de neprezentare la concurs taxa nu se restituie.

Modalități de înscriere : prin internet (completarea formularului online)

Se vor acorda următoarele distincţii: Premii I, II, III, Mențiuni şi Premii speciale (acordate de juriu).Acestea vor fi înmânate personal participanţilor, în cadrul festivităţilor de premiere programate în aceeaşi zi, la sfârşitul fiecărei serii de concurenţi. Deciziile juriului sunt definitve și inatacabile. Din momentul înscrierii la concurs, candidații acceptă prezentul regulament și autoritatea juriului.

**Prin apăsarea butonului de înscriere vă dați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, care vor fi folosite de către organizatori numai în scopul strict al înscrierii la acest concurs.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la:

mail: allegro@proingenio.ro
telefon: 0731573051 – Evelin Brânzei

2. NU SE REIA SECŢIUNEA CREAŢIE PLASTICĂ

Tema 2020: „Festivalul florilor”

Condiţii de participare:

compoziţiile plastice (lucrările) pot fi realizate în tempera, acuarele sau tehnica mixtă (tempera, acuarele, grafit şi creioane colorate) pe format A4 / hârtie pentru pictură în tempera/acuarelă (minim 180 gr/mp)
pe spate vor avea o etichetă cu numele elevului, vârsta, clasa și școala de apartenență.

Termenul limită pentru înscrierea la concurs este data de 2 martie 2020.

Fiecare participant se poate înscrie în concurs cu cel mult două lucrări.

Taxa de participare, în valoare de 20 lei, poate fi achitată la organizator (la secretariatul școlii)

Se vor acorda următoarele distincţii: Premii I, II, III, Mențiuni, acordate de către profesorul de specialitate al Şcolii Gimnaziale Pro Ingenio, în cadrul fiecărei grupe de vârstă (0-I-II, III-IV, V-VI, VII-VIII), urmând ca diplomele să fie înmânate în cursul festivității de premiere.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la:

mail: allegro@proingenio.ro
telefon: 0737262052 – Brîndușa Vavernea