Regulament concurs

REGULAMENTUL CONCURSULUI „ALLEGRO PRO INGENIO”

EDIŢIA A XI-A –  9 APRILIE 2022

SECȚIUNEA PIAN

Pentru ediția din acest an programul va conţine 2 piese la alegerea participantului (inclusiv parte de sonată), interpretate din memorie; nu se admit reducţiile (orchestraţii, piese simplificate etc). Ordinea interpretării pieselor din repertoriu este la libera alegere a participanţilor. Programul menţionat în fişa de înscriere nu poate fi modificat ulterior. Pentru o mai bună evaluare, copiii vor fi repartizaţi în mai multe grupe, în funcţie de clasa şi anul de studiu al pianului.

Concursul „Allegro Pro Ingenio” din acest an se va desfășura online, ceea ce presupune că fiecare participant va trimite o singură filmare cu ambele piese din repertoriul ales.

Pentru a putea viziona prestația tuturor participanților, clipurile video vor fi încărcate pe canalul de Youtube destinat concursului în funcție de acordul părintelui fiecărui participant.

Termenul limită pentru înscrierea la concurs este până pe 4 aprilie 2022.

Modalitate de înscriere : online (prin completarea formularului de înscriere)

DOCUMENTE ȘI FIȘIERE NECESARE ÎNSCRIERII

  • formularul de înscriere tip – completat online cu toate datele cerute;
  • filmarea video a repertoriului ales – aceasta va fi trimisă prin wetransfer.com pe adresa allegro@proingenio.ro. Filmarea trebuie să fie făcută în format landscape. Fișierul trasmis trebuie să fie denumit cu numele concurentului.
  • taxa de participare: 100 lei, achitabilă prin transfer bancar: În caz de neprezentare la concurs taxa nu se restituie.

 

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „PRO INGENIO”

C.I.F.: 36800969

Sediu: Str. Primaverii nr. 14, Oras Bragadiru, Jud. Ilfov

Cont: RO 39BTRL 0460 1205 C57141XX

Banca: BANCA TRANSILVANIA S.A., SUC. MILITARI, AG. RAHOVA

cu menţiunea: taxă pian *numele concurentului*

Ulterior, vă rugăm să trimiteți dovada plății scanată pe adresa de mail allegro@proingenio.ro

DISTINCȚII

În urma jurizării se vor acorda următoarele distincții:

  • Premiul I
  • Premiul II
  • Premiul III
  • Mențiuni
  • Premii speciale (acordate de juriu).

Deciziile juriului sunt definitve și inatacabile. Din momentul înscrierii la concurs, candidații acceptă prezentul regulament și autoritatea juriului

Diplomele vor fi expediate participanţilor sau cadrelor didactice, în zilele următoare datei concursului, prin intermediul unei firme de curierat rapid, împreună cu trofeul câștigat.

**Prin apăsarea butonului de înscriere vă dați acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, care vor fi folosite de către organizatori numai în scopul strict al înscrierii la acest concurs.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la: