[dt_sc_fullwidth_section first][dt_sc_two_third first]

[/dt_sc_two_third][dt_sc_two_third first][dt_sc_widgets widget_name=”WP_Widget_Text” widget_wpname=”widget_text” widget_wpid=”text-4″ title=”” text=”Pro Ingenio propune educatia personalizata a copiilor printr-o metodologie activa, astfel incat fiecare elev sa atinga maximul de dezvoltare posibila pentru capacitatile si aptitudinile sale.

A educa presupune mai mult decat a instrui. Nu ne dorim doar sa transmitem cunostinte sau tehnici pentru a progresa in viata, ci si sa dam sens existentei, favorizand astfel dezvoltarea armonioasa si progresiva a elevului.

In conceptia noastra elevul trebuie sa fie responsabil, sa-i respecte pe cei din jur, sa-si dezvolte creativitatea si initiativa, sa aiba simt critic, sa-si dezvolte capacitatea de a alege in situatiile zilnice, sa invete sa lucreze in echipa.

Modelul nostru educativ isi propune formarea integrala a elevului, dezvoltarea armonioasa, libera si creativa atat in plan personal, cat si social.

Parintii raman cei mai importanti educatori. Tocmai de aceea scoala noastra este un partener pentru educatie, care incurajeaza dialogul cu parintii si participarea acestora la alegerea activitatilor scolare si extrascolare.

Legea permite dreptul de a alege modelul de educatie dorit, astfel ca optiunea fiecarui parinte trebuie sa se faca dupa cunoasterea si analizarea ofertei educative a centrului nostru. Inscrierea copiilor presupune acceptarea proiectului educativ propus, precum si recunoasterea si respectarea acestuia.” /][/dt_sc_two_third][/dt_sc_fullwidth_section]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *