Campus și facilități

Campusul Pro Ingenio

Pentru elevii noștri a fost gândit împreună cu un arhitect, un designer interior și un psiholog, acel spațiu prietenos care să le ofere copiilor siguranță, încredere, posibilitatea să se dezvolte într-un mediu armonios.

Şcoala Gimnazială „Pro Ingenio” este amplasată pe un teren cu o suprafață de 6.000 mp, care curpinde clădirea școlii, sala de sport, spaţii verzi, teren de baschet, handbal, fotbal, spaţii de joacă şi parcare amenajată. Gazonul englezesc de peste 500mp și florile multicolore întâmpină elevii în fiecare dimineață la sosire și odihnesc pașii neliniștiți și căutările din fiecare recreație a copiilor.

Clădirea cu parter și trei etaje cuprinde:

12 săli de clasă ciclul primar

2 laboratoare limba română

2 laboratoare limba engleză

2 laboratoare matematică

1 laborator istorie și religie

1 laborator geografie și fizică

1 laborator biologie și chimie

1 laborator IT

cabinet de psihologie și consiliere

sală de muzică

bibliotecă

sală de masă

cabinet medical

sală sport multifuncțională

WhatsApp Image 2021-09-13 at 16.13.26 (1)
5

SERVICII DE ALIMENTAȚIE

Școala Gimanzială „Pro Ingenio” acordă o atenție deosebită alimentației elevilor, nutriția fiind considerată un element important în dezvoltarea copiilor.
Meniurile alimentare sunt schimbate în funcție de sezon, acestea fiind îmbunătățite în funcţie de feedback-ul din partea părinților.
Meniurile sunt gustoase, consistente fiind stabilite de către un nutriționist, iar bucătarii și cofetarii școlii le gătesc cu drag și responsabilitate.
Mesele și gustările sunt servite în sala de mese pe care Pro Ingenio o deține sau în cele două foișoare din campus: Cafeteria și Childhood Village.

Servicii de transport

Școala Gimnazială „Pro Ingenio” deține flota proprie de mașini care stă la dispoziția elevilor noștri pentru transportul de la domiciliu în campusul Pro Ingenio și retur. Serviciul de transport este organizat și programat în funcție de solicitările părinților la începutul anului școlar. Taxele de transport valabile pentru anul școlar 2023 – 2024 se găsesc aici.

Servicii de asistență medicală

Școala Gimanzială „Pro Ingenio” dispune de un cabinet medical dotat cu toate resursele necesare pentru prim ajutor. În campusul „Pro Ingenio” triajul elevilor are loc zilnic, asigurându-ne astfel că elevii cu simptome de boală nu intră în contact cu ceilalți colegi. 
Asistența medicală este permanentă, astfel că elevilor li se acordă primul ajutor în orice moment din zi.