Allegro Pro Ingenio

CONCURSUL „ALLEGRO PRO INGENIO”

Dragi prieteni,

Din pacate nici în acest an nu ne putem întâlni pentru a desfășura concursul „Allegro Pro Ingenio”, motiv pentru care ne vedem nevoiți să amânăm concursul pentru anul 2022 când o să fim și mai pregătiți și mai dornici de competiție. Ne dorim ca acest concurs să îl realizăm fizic și nu online, deoarece fiecare notă cântată are o însemnătate aparte pe care noi dorim să o apreciem la adevărata valoare.

CONCURSUL ALLEGRO PRO INGENIO EDIŢIA A X-A – 4 iunie 2020

Dragii noștri,

În speranța că vă regăsim pe toți bine, vă anunțăm cu bucurie reluarea Concursului „Allegro Pro Ingenio”, secțiunea pian, în data de 4 iunie 2020. Acesta se va desfășura în mediul online, prin intermediul platformei Zoom. Concursul „Allegro Pro Ingenio” este un concurs destinat copiilor care studiază pianul de plăcere (ca instrument opţional, în sistem particular sau la cluburi ale copiilor) şi are ca scop motivarea şi încurajarea lor în studiul pianului, învingerea emoţiilor, dar şi alegerea unui repertoriu mai complex.

Termenul limită pentru înscrierea la concurs este până pe 27 mai 2020.

Îi rugăm pe cei care s-au înscris deja și doresc modificarea repetoriului, să ne comunice noile alegeri la adresa de mail allegro@proingenio.ro.

Regulamentul Concursului „Allegro Pro Ingenio

Formularul de înscriere

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați pe mail la adresa allegro@proingenio.ro sau telefonic la numarul 0731.573.051 – Evelin Brânzei.