Copiii sunt precum păsările: trebuie să zboare! Cei care trec pragul Școlii Gimnaziale Pro Ingenio, pășind alături de dascalii noștri, cu siguranță își vor putea construi cel puțin o pereche de aripi.

Școala Gimnazială Pro Ingenio a luat ființă în anul 2005, din dorința de a asigura un climat familiar continuu copiilor care au început gradinița la Happy Planet Kids.

Școala Gimnazială Pro Ingenio își propune un drum al cunoașterii pe care copiii să îl străbată asumându-și roluri de gânditori, creatori, ascultători, interlocutori și nu în ultimul rând parteneri.

Pro Ingenio propune o educație personalizată a copiilor printr-o metodologie activă, astfel încât fiecare elev să atingă maximul de dezvoltare posibilă pentru capacitățile și aptitudinile sale.

A educa presupune mai mult decât a instrui. Nu ne dorim doar să transmitem cunoștințe sau tehnici pentru a progresa în viata, ci și să dăm sens existenței, favorizând astfel dezvoltarea armonioasă și progresivă a elevului.

În concepția noastra elevul trebuie să fie responsabil, să îi respecte pe cei din jur, să își dezvolte creativitatea și inițiativa, să aibă simț critic, să își dezvolte capacitatea de a alege în situațiile zilnice, să învețe să lucreze în echipă.

Modelul nostru educativ își propune formarea integrală a elevului, dezvoltarea armonioasă, liberă și creativă atât în plan personal, cât și social.

Părinții rămân cei mai importanți educatori. Tocmai de aceea Pro Ingenio este un partener pentru educație, care încurajează dialogul cu părinții și participarea acestora la alegerea activităților școlare și extrașcolare.

Pro Ingenio este o familie formată din copii, părinți, bunici, profesori, care și-a conturat încă de la început o serie de valori clare: Integritate, Competiție, Performanță, Libertate, Adevăr.

JOIN THE PRO INGENIO FAMILY!

Programează o vizită!

Contactează-ne! 021 315 65 43