În acest an, ediția a VI-a a evenimentului caritabil JOBENUL FERMECAT…

a fost dedicată părinților și micilor pacienți găzduiți în Casa Ronald McDonald din București din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru copii „Grigore Alexandrescu”
Deviza sub care s-a desfășurat ediția a VI-a a evenimentului Jobenul Fermecat a fost Și tu poți să ai grijă de micii pacienți!”.

 

Fiecare clasă a pregătit câte un cadou pentru familiile micilor pacienți. Reprezentanții Fundației pentru Copii Ronald McDonald au avut grijă ca lista cu produsele necesare kit-urilor destinate familiilor să ajungă la Școala Gimnazială „Pro Ingenio”, apoi s-a întâmplat magia: în campusul Pro Ingenio s-a organizat un EASTER EGG HUNT, o cursă în cadrul căreia fiecare clasă a găsit scrisoarea ce i-a fost adresată. Elevii și părinții s-au organizat și au făcut cumpărăturile conform listei, pentru a ne asigura că toate nevoile vor fi atinse. 

Jobenul Fermecat | Ediția a VI-a | Eveniment caritabil | Și tu poți să ai grijă de micii pacienți

Bucuria reprezentanților Fundației pentru Copii Ronald McDonald a fost una foarte mare când au despachetat cadourile și au găsit toate cele necesare pentru ca părinții și micii pacienți să aibă tot ce le este necesar pe parcursul spitalizării copiilor: bunuri de primă necesitate, rechizite, jocuri si jucării, îmbrăcăminte și scrisori pentru micuții pacienți.

 Ne bucurăm că întreaga comunitate Pro Ingenio a reușit să aducă zâmbete pe chipurile familiilor aflate la nevoie!

Comunitatea Pro Ingenio a reușit să facă, din nou mulți copii să zâmbească, dar și părinți să spere în minuni.

Toate evenimentele cartiabile pe care Școala Gimnazială „Pro Ingenio” au avut un impact pozitiv major asupra copiilor, părinților și dascălilor, iar acest lucru ne motivează pentru viitor. Din anul școlar următor ne așteaptă noi provocări!

Te rugăm să completezi datele din acest formular, iar noi te vom contacta în timpul cel mai scurt.

Informații despre elev
Informații despre părinte