Programul Pro Ingenio Green 🌳 este denumirea sub care s-a desfășurat programul Săptămâna Verde 💚🤍în cadrul școlii noastre.

Timp de o săptămână elevii Pro Ingenio au descoperit lucruri noi și interesante despre mediul în care trăim. Și pentru că învățarea și schimbarea comportamentului se face prin practică, elevii s-au bucurat de programul Pro Ingenio platează! 🌳

Tot în cadrul programului Pro Ingenio Green s-au desfășurat două evenimente importante: Cupa Iepurașului – ediția a VIII-a și Festivalul Primăverii Internaționale – ediția a VII-a.

Ediția a VIII-a a competiției sportive de fotbal ⚽ și baschet 🏀, Cupa Iepurașului 🐰, s-a desfășurat cu emoție, energie, dar mai ales cu dorința de a câștiga. 🏆 Participanții au dat tot ce a fost mai bun pe teren, iar susținătorii le-au ținut pumnii emoționați de pe marginea terenului. 🥇

Festivalul Primăverii Internaționale, eveniment ajuns la ediția a VII-a a fost sărbătorit tot în cadrul programului Pro Ingenio Green, având în vedere că scopul evenimentului este acela de a cunoaște mai bine anotimpul care trezește natura la viață.

Elevii au participat la mai multe ateliere:

Carnaval cu provocări atelier de limba germană

Celebrating Spring!
atelier de limba engleză

La Piñata alegre
atelier de limba spaniolă

Primăvară cu veselie și culoare
atelier de limba română

Sport & Fun
atelier sportiv

La finalul fiecărui atelier, elevii s-au bucurat de produse cu specific românesc, spaniol, german sau englezesc.

Te rugăm să completezi datele din acest formular, iar noi te vom contacta în timpul cel mai scurt.

Informații despre elev
Informații despre părinte