Începând din acest an școlar elevii Pro Ingenio se pot înscrie la cursurile media din cadrul clubului

Atelierul de talente aduce cursuri media în cadrul școlii noastre

 La Atelierul de Talente copiii fac cursuri de prezentare TV, simulări de emisiuni de divertisment, comunicare, radio, imagine și fotografie, public speaking, dezvoltare personală, actorie și improvizație. Echipa Atelierului de Talente realizează cursuri prin care cei mici să devină siguri pe ei, să știe să se exprime în public fără a avea emoții și să fie întotdeauna pregătiți pentru neprevăzut.
 

Cursurile de televiziune susținute de către profesorii Atelierului de Talente sunt întotdeauna alcătuite cu grijă, abordarea acestora fiind centrată pe fiecare elev, astfel copilul dobândește cunoștințe și abilități, instrumente și perspective noi, învață atât teoretic, dar mai ales practic ceea ce face posibilă folosirea cunoștințelor pe termen lung.

Pe parcursul întregului an școlar specialiști din televiziune vin în campusul Pro Ingenio pentru a transmite informații valoroase elevilor: Raluca Moianu, Ruxandra Ionescu, Ioana Cîrstea, Ramona Solomon, Ovidiu Oanță, Bianca Archip.

În fiecare zi de luni, timp de 2h30 elevii merg la cursurile media, iar munca lor și a mentorilor o puteți viziona în cele ce urmează:
 

Te rugăm să completezi datele din acest formular, iar noi te vom contacta în timpul cel mai scurt.

Informații despre elev
Informații despre părinte